top of page

O meniju

 

Od piva nudimo točeni mutni i svetli Paulaner, Krombacher, Carlsberg, kao i domaće lagere Lav, Zaječarsko i Nektar. Dosta flaširanih piva je u ponudi, među kojima se ističu 3 vrste Hacker-Pschorr piva. Od vina nudimo točene crno i belo Radovanović, kao i flaše iz vinarija Aleksandrović, Radovanović, Tikveš i Rubin. Na karti pića su i svi uobičajeni sokovi i voda, kao i Julius Meinl kafa.

Naši specijaliteti su uglavnom sa roštilja i koje god jelo da izaberete nećete pogrešiti. Posebno nam je dobro mleveno meso, dakle ćevapi i pljeskavice, koji idu savršeno uz domaći kajmak koji možete poručiti kao dodatak. Jela po porudžbini koja ne smete nikako propustiti ako su tog dana na meniju su jagnjetina, teletina i butkica ispod sača.

 

Širok asortiman salata Vam stoji na raspolaganju, kao i pomfrit, aromatični krompir, prebranac, kozji i sjenički sir. Najfinije domaće lepinje su takođe dostupne. Za dezert izdvajamo čiz kejk, čokoladni mus i šljivopitu, kao ne tako čest, ali veoma ukus​an specijalitet.

bottom of page