top of page

Upoznajte nas!

U restoranu Brdo Piva, naš tim je posvećen spremanju vrhunske hrane, pružanju kvalitetne usluge i kreiranju prelepog ambijenta. Ekipa je sačinjena od starih prijatelja i porodice, koji u toploj atmosferi doprinose svakodnevnom razvoju restorana.

Restoran je nastao 2014 godine sa idejom da bude pivnica iliti pab u kome će svi gosti uživati u raznoraznim vrstima piva uz koja će moći usput nešto i da pojedu. Na kraju, uticaj gostiju doveo je do toga da Brdo Piva preraste u pravi restoran sa širokim asortimanom hrane, gde ima veliki broj točenih piva što nas čini jedinstvenim.

Široka paleta piva i veoma raznovrsan meni domaće gurmanske hrane stoje Vam na raspolaganju. Krombacher, Guinness, Paulaner su samo neka od točenih piva koja čekaju na Vas. Naši specijaliteti su pazarski ćevapi, kao i druge čarolije sa roštilja, uključujući i specijalitete ispod sača. Sredom je specijalitet kuvani pasulj, četvrtkom su iznutrice, petkom riba, a za vikend smo spremili pečenje kojem nećete moći da odolite!

brdo piva faded.jpg
paulaner brdo piva.jpg
20190525_140548.jpg
bottom of page